Nyársapát

Lenn az alföld tengersík vidékin Ott vagyok honn, ott az én világom (Petőfi Sándor)

Pályázatok

NYÁRSAPÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

Nyársapát Község Önkormányzata 2017.04.03-án sikeres pályázatot nyújtott be a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program, „KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” című felhívására. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Az önkormányzat a 6,86 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. Jelen projekt forrását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.
 

Bővebben: NYÁRSAPÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

Új egészségház építése Nyársapáton

 

 

       

 

 

Nyársapát Község Önkormányzata 2017.08.28-án sikeres pályázatot nyújtott be az Önkormányzati tulajdonú egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésének

támogatása Pest megyében című, PM_EUALAPELLATAS _2017 azonosító számú felhívásra. A projekt a Magyar Állam finanszírozásával valósul meg, támogatója a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A támogatás forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.

Az önkormányzat a 79,85 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével az Önkormányzat Nyársapát, Ugyeri u.1. szám alatti, jelenleg beépítetlenül álló építési telkén új Egészségház építése valósul meg, amely a település lakosságát lesz hivatott kiszolgálni.

Bővebben: Új egészségház építése Nyársapáton

eXTReMe Tracker