Kiss Miklós
polgármester

+36 20
polgarmester@nyarsapat.hu
www.nyarsapat.hu

1950. július 21-én születtem Cegléden. Gyermekkorom óta Nyársapáton élek, s már fiatal korom óta a mezőgazdaságban tevékenykedem. 25 év órásként eltöltött év után 1990-ben végleg a gazdálkodás mellett döntöttem.

Az 1990-es önkormányzati választás óta – 4 év megszakítással – képviselőként és alpolgármesterként dolgoztam. 2006 októbere óta a falu lakosságának bizalmából Nyársapát társadalmi megbízatású polgármestere lehetek. 2 gyermekem van: Anita, aki a Magyar Államkincstár ceglédi kirendeltségén dolgozik, és 2 unokámat, Maját és Kornélt neveli, ill. Miklós, aki a Vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke.

Hivatásom mellett a Nyársapáti Községi Gazdakör elnöke is vagyok. Polgármesterként szeretném, ha Nyársapát felgyorsulva haladna a fejlődés útján. Igaz, a jelenlegi anyagi helyzet sajnos épp az ellenkező irányba hat, de meggyőződésem, hogy együtt összefogva, s józan, racionális gazdálkodás mellett kezelni tudjuk a szűkös erőforrások okozta anyagi helyzetet. Ennek eredményeként sikeresen pályázhatunk majd az Európai Unió által kiírt pályázatokon.

Célom tehát, hogy a falu rendezett anyagi körülmények mellett gazdálkodjon, fejlődjön.

Kis Miklós polgármester

Start typing and press Enter to search