Civil szervezetek - Nyársapát Község Önkormányzata

Nyársapáti Faluvédő és Szépítő Egyesület

Az egyesület tömöríti mindazokat, akik készek önzetlenül tevékenykedni a község építészeti és természeti értékeinek védelmében, a település szépítésében és fejlesztésében.

Tovább olvasom

Nyársapáti Nyugdíjas Klub

Tevékenységi köre: segítségnyújtás, egyszeri segély igénylése, üdülési csekk, kulturális tevékenység, községi rendezvények segítése,közös kirándulások, üdülések

Tovább olvasom

Karácsonyi Csillagokért Alapítvány

 A 441. főút melletti alapítványi parkban karácsonyi díszvilágítást és ünnepséget rendezzünk.
Az ünneplőbe öltözött park Vízkeresztig várja látogatóit.

Tovább olvasom

Nyársapáti Motocross Egyesület

A gondosan kialakított, füvesített versenyződepó, a felújított belső utak és wc-k, a folyamatosan karbantartott  és mindinkább szélesedő pályanyomvonal  mind azt jelzi,  hogy hosszútávon  terveznek itt  a motocross sporttal.

Tovább olvasom

Nyársapáti Gazdakör

A mai Nyársapáton is fő tevékenység a mezőgazdaság, túlnyomórészt a növénytermesztés. A már megvalósított beruházásaink, fejlesztéseink együttes értéke eléri az 1 milliárd Ft-ot, és mint munkaadók is részt veszünk Nyársapát életében.

Tovább olvasom

Nyársapáti Népdalkör

A csoportot a népdal szeretetén kívül, összetartja egymás és Nyársapát szeretete, a közösen elért sikerek. Részt vesznek országos találkozókon, és már több alkalommal volt házigazdája hasonló rendezvényeknek.

Tovább olvasom

Nyársapáti Vöröskerszt

A Vöröskereszt Nyársapáti Helyi Szervezete 1973-ban alakult meg. Tevékenységét Cegléd, és Nagykőrös Vöröskeresztes Szervezetével közösen, szoros együttműködésben végzi.

Tovább olvasom

Start typing and press Enter to search