Kis Miklós
polgármester

+36-30 330-4828
polgarmester@nyarsapat.hu
www.nyarsapat.hu

1950. július 21-én születtem Cegléden. Gyermekkorom óta Nyársapáton élek, s már fiatal koromtól a mezőgazdaságban tevékenykedem. 25 év órásként eltöltött év után 1990-ban végleg a gazdálkodás mellett döntöttem, mezőgazdasági vállalkozó lettem. Az 1990-es önkormányzati választás óta – 4 év megszakítással – képviselőként, illetve alpolgármesterként is dolgoztam. A falu lakosságának bizalmából 2006 októberétől Nyársapát község polgármestere vagyok. Két gyermekem van, Anita és Miklós. Anita a családi gazdaságban tevékenykedik, illetve két unokámat, Maját és Kornélt neveli. Miklós az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke.

Polgármesterségem mellett a civil életben is aktívan részt veszek, a Nyársapáti Községi Gazdakör elnöke vagyok. Polgármesterként arra törekszem, hogy községünk minél fejlettebb, élhetőbb település legyen. Ennek érdekében minden pályázati lehetőséget megragadunk. A község életét számos beruházással szélesítettük. A korábbi években nagyberuházásaink biztosították, hogy Nyársapát minden infrastruktúrával rendelkezik. Községünkben középületeinket felújítottuk, külső és belső kialakításuk is megfelel a mai kor követelményeinek. Új beruházásaink a mini vállalkozói zóna, illetve ipari park létrehozása helyi munkahelyeket teremt, az új egészségház modern, akadálymentesített környezetet biztosít a háziorvosi és a fogorvosi rendelő, illetve a védőnői szolgálat részére. A belterületi járdaépítés és a külterületi utak felújítása hozzájárul a lakosság igényeinek mind teljesebb kiszolgálásához.

Terveim között szerepel – szintén pályázati összegek felhasználásával – az erdei iskola megvalósítása, a bölcsőde építése, egyes bel- és külterületi útjaink felújítása. A közeljövőben hatalmas feladatot jelent majd a felszíni csapadékvíz elvezetésére benyújtott pályázatunk megvalósítása.

Célom, hogy közösen, összefogva, racionális gazdálkodás mellett fejlődjön tovább községünk, Nyársapát.

Kis Miklós
polgármester

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.