BEFEJEZŐDÖTT A MINI VÁLLALKOZÓI ZÓNA KIALAKÍTÁSA NYÁRSAPÁTON

BEFEJEZŐDÖTT A MINI VÁLLALKOZÓI ZÓNA KIALAKÍTÁSA NYÁRSAPÁTON
A PROJEKT AZONOSÍTÓSZÁMA: VEKOP-1.2.2-15-2016-00021

Nyársapát Község Önkormányzata 2016.október 03-án sikeres pályázatot nyújtott be a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program, „Az üzleti infrastruktúra fejlesztésének támogatása Pest megyében” című felhívására. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Az önkormányzat a 98 106 884 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósította meg a Mini Vállalkozói Zóna kialakítását Nyársapáton, az Epres utcában.

A fejlesztés eredményeként, a közel két hektáros területen 6 db, egyenként 3325 m2-es, összközművesített ipari ingatlan kialakítása és egy Inkubátorház megépítése valósult meg. A projekt keretein belül, annak sikeressége érdekében, az Epres utca – tehergépjárműforgalom lebonyolításához szükséges – szélesítése is megtörtént.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program stratégiai céljaival összhangban a Mini Vállalkozói Zóna létrehozásának célja olyan támogató környezet megteremtése volt, amely csökkenti a betelepülő, újonnan alapított, növekedésre képes vállalkozások üzleti kudarcának kockázatát, és segíti fejlődésüket, elsősorban életciklusuk kritikus, kezdeti szakaszában. Lehetőséget teremtve ezáltal új munkahelyek létrehozására.

Az ingatlan műszaki átadása 2019. február 13-án megtörtént.

További információ kérhető:
Varga Edit, sajtóreferens
varga.edit@mailpartner.hu

Previous Tűzgyújtási tilalom

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.