Tájékoztatás gyermekek étkezéséről március 8-tól - Nyársapát Község Önkormányzata

Tájékoztatás gyermekek étkezéséről március 8-tól

 In aktuális

Kedves Nyársapátiak!

Bizonyára önök is értesültek az óvodák és iskolák bezárásáról. A nyársapáti lakosú gyermekek számára, függetlenül attól, hogy hova jár óvodába, iskolába ingyenes a napi háromszori étkezés.

Az étkezés 2021. 03. 08-tól kérhető a gyermekek számára. Aki hétfőre már szeretne étkezést igényelni az itt a poszt alatt legyen szíves jelezni a gyermeke nevével. Hétfőn, amikor az első adag ételért megy, akkor pedig egy nyilatkozatot legye szíves kitölteni az iskola konyháján. Továbbiakban, munkanapokon 10.00 óráig lehet jelezni, ha valaki, szeretne gyermekének ételt rendelni. A mai nap kivételével, az igénylést írásban kell megtenni az iskola tálalókonyháján Hartyányiné Icánál!

Az étkezést Nyársapát Község Önkormányzata minden gyermek számára INGYEN biztosítja a rendkívüli bezárás/digitális oktatás idejére! Üres nyilatkozat elérhető lesz az iskola, óvoda Facebook oldalán és a nyarsapat.hu honlapon illetve az iskola konyha külső ajtaján.

A kitöltött nyilatkozat az iskola konyhán 10.00 órától – 12.30 óráig leadható.

Kérjük, csak az kérjen ételt, aki napi rendszerességgel el is viszi, mert aki nem jön érte következő naptól lemondjuk a rendelését.

Letöltés

Köszönettel:

Szőke Piroska Andrea

Nyársapáti ÁMK vez.

Start typing and press Enter to search