Befejeződött az Új egészségház építése Nyársapáton

  Nyársapát Község Önkormányzata 2017.08.28-án sikeres pályázatot nyújtott be az Önkormányzati tulajdonú egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében című, PM_EUALAPELLATAS _2017 azonosító számú felhívásra. A projekt a Magyar Állam finanszírozásával valósult meg, támogatója a Pénzügyminisztérium. A támogatás forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból. Az önkormányzat a 79,85 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével az Önkormányzat Nyársapát, Ugyeri u.1. szám alatti telken új Egészségház építését valósította meg.

A Támogatási Szerződés száma:          PM_EUALAPELLATAS_2017/39

A kivitelezési munkálatok 2018.06.01-én kezdődtek meg. A projekt keretében egy 199,64 m2-es új egészségügyi intézmény felépítése valósult meg, amelyben orvosi, védőnői, és fogorvosi rendelő került kialakításra.

A kivitelezési munkálatokat az EcoSaving Kft. végezte. A sikeres műszaki átadás átvétel megtörtént. A kivitelezés befejezését követően 2019.03.14-én a projekt ünnepélyes zárórendezvénye is megtartásra került.

A projekt elsődleges és legfontosabb célja az volt, hogy a települési egészségügyi ellátás megfelelő színvonalú legyen, melynek eredményeképp korszerű szolgáltatást tudunk biztosítani a település lakosainak. Jelen fejlesztés hatására büszkén mondhatjuk, hogy ez a célunk megvalósult.

A fejlesztés megvalósulása, mind a szolgáltatás minőségében, mind az ellátást végző orvosok, asszisztensek, védőnők munkakörülményeinek javulásában hoz pozitív változást, illetve a beruházásnak köszönhetően a páciensek méltó körülmények között várakozhatnak és juthatnak egészségügyi ellátáshoz.

Az egészségügyi körzeteink számát nem változtatjuk. A fejlesztés legfontosabb pozitív változása az egészségügyi szolgáltatásainkat igénybe vevő lakosok színvonalasabb kiszolgálása, az egészségházban dolgozók munkakörülményeinek nagymértékű javulása.

Previous Gyűjtse szelektíven csomagolási hulladékát!

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.