Befejeződött az Új egészségház építése Nyársapáton

  Nyársapát Község Önkormányzata 2017.08.28-án sikeres pályázatot nyújtott be az Önkormányzati tulajdonú egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében című, PM_EUALAPELLATAS _2017 azonosító számú felhívásra. A projekt a Magyar Állam finanszírozásával valósult meg, támogatója a Pénzügyminisztérium. A támogatás forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból. Az önkormányzat a 79,85 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével az Önkormányzat Nyársapát, Ugyeri u.1. szám alatti telken új Egészségház építését valósította meg.

A Támogatási Szerződés száma:          PM_EUALAPELLATAS_2017/39

A kivitelezési munkálatok 2018.06.01-én kezdődtek meg. A projekt keretében egy 199,64 m2-es új egészségügyi intézmény felépítése valósult meg, amelyben orvosi, védőnői, és fogorvosi rendelő került kialakításra.

A kivitelezési munkálatokat az EcoSaving Kft. végezte. A sikeres műszaki átadás átvétel megtörtént. A kivitelezés befejezését követően 2019.03.14-én a projekt ünnepélyes zárórendezvénye is megtartásra került.

A projekt elsődleges és legfontosabb célja az volt, hogy a települési egészségügyi ellátás megfelelő színvonalú legyen, melynek eredményeképp korszerű szolgáltatást tudunk biztosítani a település lakosainak. Jelen fejlesztés hatására büszkén mondhatjuk, hogy ez a célunk megvalósult.

A fejlesztés megvalósulása, mind a szolgáltatás minőségében, mind az ellátást végző orvosok, asszisztensek, védőnők munkakörülményeinek javulásában hoz pozitív változást, illetve a beruházásnak köszönhetően a páciensek méltó körülmények között várakozhatnak és juthatnak egészségügyi ellátáshoz.

Az egészségügyi körzeteink számát nem változtatjuk. A fejlesztés legfontosabb pozitív változása az egészségügyi szolgáltatásainkat igénybe vevő lakosok színvonalasabb kiszolgálása, az egészségházban dolgozók munkakörülményeinek nagymértékű javulása.

Previous Gyűjtse szelektíven csomagolási hulladékát!

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Opening Hours:

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.