Befejeződtek „Nyársapát Község Önkormányzat belterületi utak korszerűsítése” projekt kivitelezési munkálatai

Befejeződtek „Nyársapát Község Önkormányzat belterületi utak korszerűsítése” projekt kivitelezési munkálatai

Befejeződtek „Nyársapát Község Önkormányzat belterületi utak korszerűsítése” projekt kivitelezési munkálatai

Nyársapát Község Önkormányzata 2018.04.23-án sikeres pályázatot nyújtott be a Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén című, PM_ONKORMUT_2018 kódszámú felhívásra. A projekt a Magyar Állam finanszírozásával valósul meg, támogatója a Pénzügyminisztérium.

A támogatás forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.

Az önkormányzat a 78,64 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével a Dózsa György utca, Viola utca, Vasút utca, Rákóczi utca és Kun Imre utca felújítását valósítja meg.

A Támogatási Szerződés száma:     PM_ONKORMUT_2018/18

A projekt célja a pályázatban megjelölt önkormányzati tulajdonú belterületi utak felújítása és korszerűsítése volt a településen, melynek megvalósulása nagy jelentőséggel bír a település életében. Az érintett útszakaszok hossza összesen 1716 fm, amiből a Dózsa György u. 770 fm, a Viola utca 240 fm, a Vasút utca 160 fm, a Rákóczi u. 370 fm a Kun Imre u. pedig 176 fm. A legfontosabb cél az útfelület javítása, állagmegóvása, a közlekedés biztonság javítása volt. Az utcák teljes hosszában javított burkolatot kaptak 5 cm AC11 aszfalt terítéssel.

A kivitelezési munkálatok a terveknek megfelelően elkészültek.  A kivitelező cég a munkát készre jelentette. A műszaki átadás átvételi eljárás megtörtént.

A projekt jelentős mértékben hozzájárult a település infrastruktúrájának javulásához, amelynek hatására az ott élő lakosság életkörülményei is javultak.

Previous Hirdetmény az óvodai beiratkozás rendjéről

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Opening Hours:

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.