Felhívás lakossági igények felmérése

Felhívás lakossági igények felmérése Nyársapát Község új településrendezési eszközeinek készítése tárgy körében.

Továbbá tájékoztatom az érdekelteket, hogy a készülő településrendezési eszközökkel kapcsolatban, azok tartalmát befolyásoló fejlesztési szándékkal a helyi ingatlantulajdonosok a lakossági fórumot követő fogadó órán – 2020. március 16-án (hétfő) 16.15-től a Nyársapáti Közös Önkormányzati Hivatal Dísztermében (2712 Nyársapát, Arany János u. 11.)  – van lehetőség – előzetes bejelentkezés alapján – személyesen egyeztetni a települési főépítésszel, illetve írásban a lakossági fórumot követő 8. napig az alábbi módokon:

  • papíralapon a Polgármesternek címezve, a Nyársapáti Közös Önkormányzati Hivatal 2712 Nyársapát, Arany J. u. 11. címére, vagy
  • elektronikus levélben a hivatal@nyarsapat.hu e-mail címre/címekre

történő megküldéssel.

 

Előzetes bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: 06 53/389-111

A beérkezett fejlesztési szándékok Önkormányzat általi támogatása, illetve elutasítása önkormányzati határozatban kerülnek rögzítésre a településrendezési eszközök tervezetének elkészítése megkezdése előtt. A később beérkező (2020. március 24-e után) fejlesztési igények benyújtására és önkormányzati támogatottság melletti településrendezési eszközökbe történő bedolgozására külön eljárásban, településrendezési szerződés megkötése mellett kerülhet sor.

 

Kis Miklós
polgármester

Previous Felhívás partneri egyeztetésre

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.