Kóta díjas a Nyársapáti népdalkör

2023. január 21-én a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium dísztermében került sor a 2022 évi KÓTA-díjasok Díjátadó Ünnepségére, amelyre a Nyársapáti népdalkör is hivatalos volt.

Számunkra nagyon nagy megtiszteltetés, hiszen az idén 29 díjazottnak ítélték oda a KÓTA díjait, a népzenei területen tevékenykedők közül mindössze heten vehettek át, és közöttük mi is ott voltunk.

Az Önkormányzat 2 autóját kértük és kaptuk szállításunkra, innen is nagyon szépen köszönjük.

Aki jelen volt, tapasztalhatta, milyen megható, amikor egy nagytermet betöltő énekes sokaság zengi a Himnusz dallamait. A rangos ünnepségen jó érzés töltött el bennünket a megbecsülés, hogy nem volt hiábavaló eddigi munkánk. Elgondolkoztunk azon, hogy ezzel még magasabbra került a mérce, amatőr együttes lévén még jobban törekednünk kell a színvonal megtartására.

Kívánok ehhez minden népdalkörös társamnak nagyon jó egészséget, szorgalmat és kitartást, hiszen a következő megmérettetés már nincs túl messze, május végén hivatalosak vagyunk a Vass Lajos emlékverseny középdöntőjére, amire már most el kell kezdenünk a felkészülést.

Nagy Erzsébet

Previous Tájékoztatás 2023. évi edényzet azonosító matricával kapcsolatban

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.