Lopás közben érték tetten őket

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két helyi férfi és fiatalkorú társuk ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint A. Christofer és 17 éves társa 2019. február 2-án 18 óra 55 perc körüli időben egy Nagykőrös, Kárpát utca és Tabán utca kereszteződésében parkoló gépkocsiból szerszámgépeket tulajdonított el. Cselekményük közben őket a nagykőrösi rendőrök tetten érték, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 26 éves férfit és fiatalkorú társát gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai alapján a 26 éves férfi és a 17 éves fiú megalapozottan gyanúsíthatók azzal is, hogy harmadik társukkal, K. Dániellel 2019. január 27-én egy nagykőrösi családi ház garázsába betörtek és onnan szerszámgépeket, műszaki cikkeket és gázpalackot tulajdonítottak el.

A nyomozók a gyanúsítottak otthonában tartott kutatások során több, feltehetően bűncselekményből származó tárgyat találtak és foglaltak le.

A három helyi lakos ellen a Nagykőrösi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, melynek során vizsgálják azt is, hogy további bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatók-e a gyanúsítottak.

Previous Biztonságos internethasználat

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.