Karácsonyi támogatás

Nyársapát Község Önkormányzat képviselő-testülete a 35/2021. (XI.24.) számú határozatával az alábbiak szerint döntött a karácsonyi támogatásról:

  1. A határozathozatal napjáig a 70. életévüket betöltött nyársapáti állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, és életvitelszerűen a településen élő lakos egyszeri 20.000,-Ft támogatásban részesül.
  2. A határozathozatal napjáig 18. életévét be nem töltött nyársapáti állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, és életvitelszerűen a településen élő gyermek egyszeri 25.000,-Ft támogatásban részesül. 16 év felettiek esetében további feltétel a tanulói jogviszony igazolása.
  3. A határozathozatal időpontjában felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező nappali tagozaton tanulmányokat folytató 25 év alatti fiatal, aki szintén nyársapáti állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik és életvitelszerűen a településen él egyszeri 25.000,-Ft támogatásban részesül. A hallgatói jogviszonyt igazolni kell.

A támogatást a 70 év felettiek részére a tanyagondnokok juttatják el.

A 16 év alatti gyermekek részére a Pátria Takarékszövetkezet fizeti ki a támogatást. Kifizetés időpontja:  2021. december 3., december 6. és december 8.  

A 16 év feletti tanulók és felsőoktatási hallgatók támogatása az önkormányzati hivatalban vehető át az oktatási intézmény által kiállított tanulói illetve hallgatói jogviszony igazolás bemutatása után 2021. december 3-tól ügyfélfogadási időben.

dr. Bicskei Krisztina

          jegyző

Previous Befejeződtek „Nyársapát Község Önkormányzat belterületi utak korszerűsítése” projekt kivitelezési munkálatai

Connect With Us

logo-footer

95 FF3, App Street Avenue
NSW 96209, Canada

Mon – Fri: 8:00 am – 6:00 pm

City News & Updates

The latest Egovt news, articles, and resources, sent straight to your inbox every month.

[mc4wp_form id="228"]

Nyársapát Község Önkormányzata © 2021.